Achter elk patroon zit een behoefte die gezien, gehoord en geliefd wil worden. Wat is jouw behoefte?

Lotus bloem
De geboortepatronen van je kind

De rode draad in jouw leven, de patronen waar je telkens weer tegenaan loopt of het gedrag van je kindje wat je maar niet begrijpt. Het komt allemaal ergens vandaan en vaak gaat dit terug naar jouw eerste duizend dagen. Wanneer het er mag zijn, acceptatie en liefdevolle aandacht mag krijgen, zal het ook lichter worden. Dat beloof ik!

Wat is jouw geboorteverhaal?

Jouw geboorteverhaal staat centraal in je hele leven. Het is het verhaal vanaf de conceptie, het gaat over de zwangerschap, over jouw geboorte en de eerste periode daarna. Het is jouw unieke verhaal wat je tot de persoon maakt die je nu bent. Een verhaal met misschien ups en downs, maar bovenal een verhaal over hoe jouw start is geweest.

Achter elke geboorte zit een uniek verhaal wat je je hele leven bij je draagt. Ken je jouw verhaal?

De geboorte van een kind is niet het begin van zijn of haar leven: de eerste ervaringen ontstaan al in de buik. Hoe was jouw tijd in de buik? Hoe is je kindje geboren? Wat heeft deze baby al meegemaakt? Vragen die jij kunt stellen om inzicht te krijgen in de wereld van een baby. Als jij snapt hoe een baby een bevalling meemaakt dan zul jij direct begrijpen wat voor impact bepaalde gebeurtenissen kunnen hebben. Dit geldt ook voor jouw eigen geboorte. Want hoe jij geboren bent, heeft invloed op jou. En daardoor ook op hoe jij jouw kindje geboren kunt laten worden.

Ik heb uitgebreide kennis over die eerste duizend dagen. Ik geef je inzicht in het gedrag van je kindje, kijk met je naar jouw eigen geboorteverhaal of ik help je tijdens de zwangerschap bij de voorbereiding op de bevalling.

"Healing the earth, by healing birth"

In gesprek over jouw geboorteverhaal

Tijdens het consult gaan we in gesprek over het geboorteverhaal van jou of van je kind. Voorafgaand aan dit gesprek vraag ik je om een uitgebreide vragenlijst in te vullen zodat ik mij kan voorbereiden op het consult. In het gesprek gaan we de diepte in, stel ik aanvullende vragen en gaan we verbanden leggen. Na afloop heb je meer inzicht in jouw verhaal, zie je steeds meer verbanden tussen jouw patronen en/of het gedrag van je kindje met bepaalde gebeurtenissen. Hierdoor ontstaan begrip, erkenning en heling.

Jouw geboorteverhaal
We gaan uitgebreid in gesprek jouw conceptie, jouw tijd in de buik tijdens de zwangerschap van jouw moeder, over jouw geboorte en de gebeurtenissen in jouw eerste twee levensjaren. We kijken naar de geboorte van je ouders en waar dit van toepassing is naar jouw eigen bevallingen. De patronen die in jouw leven spelen leggen we langs deze gebeurtenissen en hierover geef ik jouw inzicht en maak ik de koppeling voor je.

 

Het geboorteverhaal van je kindje
In het gesprek gaan we het hebben over de zwangerschap, over de geboorte van je kindje en over de gebeurtenissen in zijn of haar eerste twee levensjaren. Jouw ervaringen in deze periode nemen we mee en koppelen we aan hoe het voor jouw kindje kan zijn geweest. Hierdoor kun je inzicht krijgen in het gedrag waar je tegenaan loopt bij je kind en kun je de behoeften achter dit gedrag leren kennen. Ook kan het voor jou een stuk heling geven door uitgebreid te praten over jouw zwangerschap en bevalling.

Jouw geboorteverhaal in de zwangerschap

Tijdens een consult in de zwangerschap gaan we in gesprek over jouw geboorteverhaal én bereid ik jou en je kindje voor op de bevalling. Ervaringen uit jouw eigen geboorte kun je meenemen naar jouw eigen bevalling. Door je bewust te zijn van jouw ervaringen, kun je hier op voorbereid zijn.
Daarnaast neem ik je mee in de belevingswereld van een baby tijdens de bevalling, in zijn eigen vermogen geboren te worden en zijn behoeftes na deze overweldigende gebeurtenis. Hiervoor maak ik ook gebruik van oefeningen en meditaties.

Interesse in een consult?
Neem contact op voor meer informatie of voor het inplannen van een gesprek. Vul gerust vrijblijvend het aanmeldformulier in. 

Zelfzorg, of selfcare, begint direct na de bevalling

Hoe werkt het?

Stap 1

Wensen

Voorafgaand aan het consult bespreken we jouw wensen en behoeften

Stap 2

Vragenlijst

Ik plan een afspraak met je in en ik stuur je een vragenlijst toe om in te vullen

Stap 3

Geboorteverhaal

Het gehele consult staat het geboorteverhaal van jou of je kindje centraal

Stap 4

Verslag

Na afloop ontvang je van mij een uitgebreid verslag om alles rustig na te lezen.

De voordelen van een geboorteconsult

Wat jouw geboorteverhaal ook is, het is jouw unieke verhaal. Door over dit verhaal te praten, kan er van alles gaan veranderen. Voor jou, je kindje en je hele gezin. Het is al fijn om volledig de tijd, ruimte en aandacht te krijgen om jouw verhaal te vertellen. Daarnaast kan het je nog veel meer geven.

Het geboorteverhaal vertellen kan:

Wil jij anders naar jezelf en je kindje gaan kijken, of met meer vertrouwen de bevalling in gaan? Een consult geboortepatronen bij mij kan een mooie stap zijn om hiermee aan de slag te gaan. 

Interesse in een consult? Neem contact op, dan plannen we een gesprek in. Of vul vrijblijvend het aanmeldformulier in. 

 

Pasgeboren baby en zijn geboortepatronen

Geboortepatronen Consulten

Geboortepatronen Standaard | gesprek van 2 uur | Online of op locatie | Voor jou of je kindje | Inclusief verslag & nazorg

Geboortepatronen Uitgebreid | 2 gesprekken van elk 2 uur | Online en/of op locatie | Voor jou en/of je kindje | Inclusief verslag & nazorg

Geboortepatronen in de Zwangerschap |Gesprek van 3 uur | Online of op locatie | Voor de zwangere vrouw | Bereid jou en je kindje voor op de baring | Inclusief oefeningen & nazorg

Vervolgconsult | Gesprek van 1 uur | Online of op locatie

Kosten

Geboortepatronen Standaard | 200 euro*
Geboortepatronen Uitgebreid | 350 euro*
Geboortepatronen in de Zwangerschap | 250 euro*
Vervolgconsult | 90 euro*

GRATIS Adviesgesprek | 15 minuten (video)bellen met mij | Krijg persoonlijk advies over hoe ik jou kan helpen!

Aanmelden

Meld je aan door het aanmeldformulier in te vullen. Bij vragen of voor meer informatie kun je altijd eerst contact met mij opnemen!

* Belangrijke extra informatie:
– Eventuele parkeer- en reiskosten worden in rekening gebracht. De reiskosten zijn afhankelijk van de afstand en bedragen 0,45 euro per kilometer vanaf een afstand van 10 km.
– Op alle consulten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
– Alle prijzen zijn inclusief voorbereidingstijd (1 uur) en het uitwerken (2-3 uur) van het verslag.

Scroll naar boven