Een zachte landing en warm welkom in het moederschap!

Lotus bloem
Welkom mama Ceremonie 5

Als de eerste weken voorbij zijn, is het goed om even stil te staan bij wat er de afgelopen maanden allemaal is gebeurd.  De zwangerschap, de bevalling en de eerste weken daarna. Hoe heb je dit alles ervaren?

Er is zelden een kort antwoord op deze vraag. Ik gun je het lange antwoord en ik zal er zijn om naar je te luisteren. Ik heet je graag welkom in het moederschap met deze prachtige ceremonie voor iedere moeder!

De welkom Mama Ceremonie

De Welkom Mama Ceremonie is eigenlijk een eervol ritueel. Het is een 3 uur durende behandeling in mijn praktijk als je onlangs bent bevallen en de nieuwe rol die je nu aanneemt wilt vieren. Het ritueel helpt je beslist bij een rustige overgang naar het moederschap, ook als je een volgend kindje in jullie midden hebt ontvangen. Er is alle ruimte om je geboorteverhaal te delen, een grootse gebeurtenis waar je onlangs doorheen bent gegaan. Tijdens de behandeling word je gekoesterd en bewonderd, gevoed en verzorgd, verwarmd en gezegend. Ontvang deze behandeling vanaf 6 weken na de bevalling als afsluiting van de postpartum periode en als opening naar het moederschap. Ook in de maanden en jaren daarna kan de ceremonie enorm waardevol zijn. 

Voor iedere moeder die zichzelf een warm welkom in het moederschap wenst!

“Je wordt gekoesterd, verwarmd, gehoord en gezien. Jij staat in het middelpunt van de aandacht tijdens jouw Welkom Mama Ceremonie!”

Welkom Mama Ceremonie!

Een zachte landing in het moederschap
€ 333,-
Welkom mama Ceremonie 4

De ceremonie bestaat uit:

Ruimte om je beval ervaring, het geboorteverhaal van je kindje, te delen

Voetenbad of vaginaal stoombad

Helende aromatische lichaamsmassage

Inwikkeling & wens voor het moederschap

Chia droom pudding of soep om je smaakpapillen te verwennen

Gouden kurkuma drank

Jouw ervaring doet er toe!

Je hebt geboorte gegeven! 

Misschien voor het eerst, of misschien heb je een volgend kindje mogen ontvangen. Je hebt hoe dan ook een enorme reis afgelegd en nu mag je dat vieren met een ritueel.

Je krijgt de kans om te vertellen wat jij hebt ervaren tijdens je zwangerschap en bevalling. Je mag delen over je eerste ontmoeting met jouw kindje(s) en over hoe je je voelde tijdens je kraamweken. Ik luister naar je met mijn volle aandacht. Wellicht is dit de eerste keer dat je hierover vrijuit kunt praten en dat je de tijd krijgt je verhaal te doen zonder onderbroken te worden. Ik geef jou die ruimte, laat je vertellen, en ik luister vooral. Dit wordt ook wel ‘Holding Space‘ genoemd. Want jouw ervaring mag gehoord worden!

De ceremonie kun je ook op aangepaste wijze ontvangen na een abortus, miskraam of verliesgeboorte.

Welkom mama Ceremonie 3

Behandeling Reserveren

Benader mij het liefst vóór je uitgerekende datum wanneer je één of meer behandelingen na je bevalling wilt ontvangen. Stel ook gerust je vragen over mijn behandelingen. Hoe eerder ik weet wat jouw wensen zijn, hoe eerder ik jouw plekje kan reserveren en hoe beter ik jouw behandeling(en) kan vormgeven.

Ik kom bij je thuis en geef de behandeling op bed in jouw eigen slaapkamer. Ook ben je welkom in mijn praktijk. Zorg ervoor dat er tijdens de behandelingen aan huis nog iemand aanwezig is om voor je baby, en eventuele andere kinderen, te zorgen. Zo kun jij optimaal genieten, in een diepe ontspanning komen en zo kan ik jou de best mogelijke aandacht geven. En houdt de rest van de dag het liefst vrij van andere afspraken om na te kunnen genieten!

Ik werk binnen 30 minuten reistijd vanaf mijn woonplaats (Berkel en Rodenrijs). Voor behandelingen aan huis zijn reis- en/of parkeerkosten niet inbegrepen. Ik reken 45 cent per gereden kilometer waarbij je de eerste 10km van mij krijgt.

De zorg voor een pasgeboren baby begint bij de zorg voor de moeder

Nourishing New Mama Plan

Kraamtijd behandelingen voor ontspanning, lichamelijke rust en een optimaal herstel.

Zelfzorg, of selfcare, begint direct na de bevalling

Bengkung Belly Binding

Een liefdevolle omhulling van je buik- en bekkengebied met warme en zachte ondersteuning.

Er is een baby en een moeder geboren

Losse Kraammassages

Voor extra aandacht daar waar jij dat echt even nodig hebt in jouw kraamtijd of om even helemaal te ontspannen.

Alvast kennis maken met mij?

Maak een afspraak voor een zwangerschapsmassage in mijn praktijk of neem contact met mij op voor een telefonische afspraak.

Meer informatie?

Heb je nadat je alles gelezen hebt toch nog vragen of wil je graag persoonlijk met mij je wensen bespreken?

Stuur een mail naar milou@lalouz.nl of vul hier het contactformulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Mamacafe Lansingerland

Kosten

Welkom Mama Ceremonie | 333 euro*

Cadeaubon | Geef een postpartum behandeling cadeau of geef een bedrag cadeau die de nieuwe moeder zelf kan besteden*

Wil je de ceremonie aan huis ontvangen? Vraag mij naar de mogelijkheden en bijkomende kosten.

Het betalen van een pakket kan in twee termijnen waarbij het eerste termijn tijdens de zwangerschap wordt voldaan en het tweede termijn na het afronden van alle behandelingen. Ik werk altijd met een aanbetaling om jouw plek  te reserveren. 

Zo werk ik het liefst:
Vraag vooraf even na of ik plek heb rondom de verwachte beveldatum als je kiest voor een postpartum behandeling. Meld je vervolgens aan via het aanmeldformulier. Daarna ontvang je van mij een bevestiging en zo nodig extra informatie over de door jou gekozen behandeling. Als de aanbetaling is voldaan dan is jouw plekje definitief gereserveerd en/of plan ik een afspraak met je in.

* Belangrijke extra informatie:

  1. Parkeer- en reiskosten worden, wanneer dit van toepassing is, extra in rekening gebracht. De reiskosten zijn afhankelijk van de afstand en bedragen 0,45 euro per kilometer vanaf een afstand van 10 km retour.
  2. Op alle postpartum behandelingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
Scroll naar boven