De plek om andere (aanstaande) jonge moeders te ontmoeten!

Lotus bloem
Mamacafé Lansingerland voor alle moeders en hun kindjes

Het MamaCafé Lansingerland is dé ontmoetingsplek voor alle (toekomstige) jonge moeders én hun kindjes. We verwelkomen jullie op een fijne plek ergens in de gemeente Lansingerland. Daar word je elke 2e vrijdag van de maand door één van ons warm welkom geheten. Onder het genot van een drankje kun je in gesprek gaan met andere moeders. Kom je ook?

Wij zijn 3 onderneemsters uit Lansingerland met een hart voor alle (aanstaande) mama’s en hun kindjes. Wij, Milou van LuijkEsther Hut en Elzelien van Zwienen, organiseren daarom het MamaCafé Lansingerland.

We organiseren elke maand een inspirerende lezing of workshop. Over de zwangerschap, de bevalling of het opvoeden van je kindje. Denk bijvoorbeeld aan borstvoeding geven, huilen & slapen, geboortetrauma’s, het dragen van je kindje, of een onderwerp waar jij interesse in hebt. 

Kosten?

Het MamaCafé Lansingerland is helemaal gratis!
Op de locatie kun je zelf een heerlijke koffie, thee of iets lekkers bestellen. Als je weer naar huis gaat dan reken je dit gewoon even af bij de kassa.

Kijk voor alle informatie en de actuele data op onze website!

Wil jij het MamaCafé steunen?

Wij organiseren het MamaCafé omdat wij mama’s willen verbinden en elkaar willen laten ontmoeten. We willen mama’s de mogelijkheid geven om hun ervaringen te delen met andere mama’s en hen laten weten dat zij er niet alleen voor staan.

Ben jij een professional en heb jij moeders iets te bieden?

Laat het ons weten zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken voor jou om langs te komen tijdens het MamaCafé

Natuurlijk stoppen wij hier vooral onze liefde en energie in, maar er zitten ook kosten aan verbonden. Wil jij zorgen dat het MamaCafé blijft bestaan, doneer dan vrijwillig jouw bijdrage in onze pot die aanwezig zal zijn tijdens het MamaCafé!

Heb jij een bedrijf of ken jij iemand in de regio die ons wil sponsoren?

Om het MamaCafé Lansingerland nog groter en interactiever te maken, zijn wij altijd op zoek naar lokale ondernemers die ons financieel willen ondersteunen. Natuurlijk doe je dat niet voor niks en we zorgen voor zichtbaarheid van jouw bedrijf!

Mail ons op info@mamacafelansingerland.nl

Scroll naar boven