"It takes a village to raise a child!"
Je hoeft het niet alleen te doen, lieve mama. Wees lief voor jezelf, vraag om hulp en laat je verzorgen. Je verdient het!

Lotus bloem
Er is een baby en een moeder geboren

Gefeliciteerd! Je kindje is geboren. En er is een moeder geboren. De komende weken staan volledig in het teken van jullie twee. Daarbij is rust, warmte en liefde essentieel, want…

Het begint eigenlijk pas na de geboorte. Ineens is er de continue zorg voor jullie kindje met minder uren slaap en de nodig struggles van het nieuwe ouderschap. Er vinden allerlei veranderingen plaats, in je lijf en je relatie, en de nieuwe ervaringen volgen zich snel op.

De eerste periode na de de bevalling, ook wel de kraamperiode of de postpartum tijd genaamd, is een fase van herstel en je kindje leren kennen. Hierin zijn rust, warmte en zelfzorg essentieel. Investeren in deze cruciale fase is een investering in de rest van het leven van je kindje en in jou als ouder.  Gun jezelf daarom een ondersteunende postpartum behandeling!

Kies voor een (buik)massage, een buik binding, moxa of een yoni stoom sessie, of ga voor de hele beleving. Of kies voor meerdere behandelingen met een pakket. Ook kun je al in de zwangerschap een massage van mij ontvangen en na de bevalling jouw placenta laten verwerken.

Lieve vrouw, zorg eerst voor jezelf, want pas dan kun je er voor je kindje zijn

Lees in deze blogpost meer over de postpartum tijd. Klik hier voor de werkwijze en mijn aanbod voor jou als net bevallen vrouw.

Ik bied jou het Nourishing New Mama Plan: een serie behandelingen om je rustig in het moederschap te ondersteunen. Het Plan volgt de opeenvolgende fases van je herstel.

“Kraamtijd behandelingen voor ontspanning, lichamelijke rust en een optimaal herstel.”

Een Bengkung Belly Bind geeft je een welkome liefdevolle omhulling van je buik- en bekkengebied, waardoor je je zowel fysiek als emotioneel gesteund voelt.

“Na negen maanden je baby in je buik gedragen te hebben, kan je buik ineens leeg aanvoelen. Soms kan dit heel onwerkelijk zijn en overvalt je een gevoel van verlatenheid.”

Dit is wat je wilt: je te laten verzorgen met zachte aanraking en warmte van één of meer helende behandelingen. Ik kom bij je aan huis of je komt naar mijn praktijk toe als je daar juist even behoefte aan hebt. Ik denk graag met je mee wat het beste bij jou en je situatie past.

Voor extra aandacht daar waar jij dat echt even nodig hebt in jouw kraamtijd of om even helemaal te ontspannen.

Je hebt geboorte gegeven: misschien voor het eerst, of misschien heb je een volgend kindje mogen ontvangen. Je hebt hoe dan ook een enorme reis afgelegd en nu mag je dat vieren met een ritueel.

Een zachte landing en een warm welkom in het moederschap!

Hoe werkt het?

Stap 1

Wensen

Voorafgaand aan de bevalling bespreken we samen wat je postpartum wensen zijn.

Stap 2

Reserveren

Meld je aan en dan reserveer ik een plekje voor je

Stap 3

Bevalling

Na de bevalling neem je contact met mij op om een afspraak te maken

Stap 4

Behandeling

Kom tot rust, ontspan en geniet tijdens de behandeling die ik je geef!

Postpartum behandelingen

Yoni stomen

Een vaginaal stoombad is een oeroude traditie die zijn retour maakt. Bij het stomen wordt warmte samen met de kracht van specifieke kruiden in de Yoni gebracht. De Yoni is de vagina, baarmoeder en eierstokken, pure vrouwelijkheid. Het is de plek waar leven begint, vol van ervaringen en waar na de bevalling een leegte is ontstaan. Een stoomsessie brengt je terug in je lijf, helpt bij de wondgenezing en is een warme ondersteuning in de emotionele verwerking van de bevalling.

Moxa

De warmte van de moxa sticks is zo krachtig en intens dat het op diepere lagen in je lichaam doorwerkt. Het helpt je jouw lichaam weer te voelen en alles te laten stromen, vaak ook emotioneel.

Moxa is een stick van samengeperst bijvoetkruid en heeft een diepe verwarmende werking voor je lichaam.  Op specifieke punten rondom het rug- en buikgebied zorgt de moxa dat de levensenergie in je lichaam weer gaat stromen. Dit werkt op vele lagen door en helpt het herstel na de bevalling.

Buikmassage & Lichaamsmassage
De buik wordt zacht gemasseerd met castorolie. Deze olie draagt, verrijkt en verwarmt je. Je buik krijgt precies wat het nodig heeft na de bevalling en ik stem mij af op jouw behoefte. In combinatie met moxa en buik binden wordt je van binnen en buiten verzorgd.
 

Niet alleen je buik vraagt aandacht, ook de rest van je lichaam mag weer gevoeld worden. Van je kruin tot je grote teen, elke stukje wordt aangeraakt met liefde en in verbinding.  Je hoeft alleen maar te zijn.

Bengkung Buik binden

Het Bengkung buik binden is een Maleisische methode om de buik van de pas bevallen vrouw in te binden met een 17 meter lange doek. De doek geeft ondersteuning aan je buik waar maandenlang je kindje in groeide. Het helpt je ribben, bekken en buikspieren bij elkaar te brengen en sluit het gebied (energetisch) af. Het voelt als een liefdevolle omhelzing nu je buik leeg kan voelen.

Bengkung buik binden of belly bind

De positieve effecten voor jou

De volle aandacht voor jou als nieuwe moeder; dat is wat je krijgt tijdens een postpartum behandeling. Dat levert jou veel op voor je herstel, zowel lichamelijk als emotioneel. 

Jij bent het waard om dit te mogen ontvangen en jij mag jezelf op de eerste plaats zetten. Daarom gun ik dit iedere moeder, keer op keer.

Zorg jij al goed voor jezelf? Boek jouw persoonlijke beleving en reserveer een plek voor een behandeling bij jou thuis. 

De zorg voor een pasgeboren baby begint bij de zorg voor de moeder

Kosten

Nourishing New Mama Plan | Vanaf 675 euro* 
Bengkung Belly Bind sessies | Vanaf 211 euro*
Losse Kraammassages Stomen | Vanaf 211 euro*
Welkom Mama Ceremonie | Vanaf 333 euro*

Cadeaubon | Geef een postpartum behandeling cadeau of geef een bedrag cadeau die de nieuwe moeder zelf kan besteden*

Het betalen van een pakket kan in twee termijnen waarbij het eerste termijn tijdens de zwangerschap wordt voldaan en het tweede termijn na het afronden van alle behandelingen. Ik werk altijd met een aanbetaling om jouw plek  te reserveren. 

Zo werk ik het liefst:
Vraag vooraf even na of ik plek heb rondom de verwachte beveldatum als je kiest voor een postpartum behandeling. Meld je vervolgens aan via het aanmeldformulier. Daarna ontvang je van mij een bevestiging en zo nodig extra informatie over de door jou gekozen behandeling. Als de aanbetaling is voldaan dan is jouw plekje definitief gereserveerd en/of plan ik een afspraak met je in.

* Belangrijke extra informatie

  1. Eventuele parkeer- en reiskosten worden in rekening gebracht. De reiskosten zijn afhankelijk van de afstand en bedragen 0,45 euro per kilometer vanaf een afstand van 10 km.
  2. Op alle postpartum behandelingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
Scroll naar boven