Wees welkom! Mijn naam is Milou en ik ben er voor jou als geboortecoach, postpartum behandelaar & placenta specialist. En ik mag bovenal de moeder van 3 heerlijke kinderen zijn!

Lotus bloem
Dit ben ik, Milou van Luijk, met mijn 3 kinderen

Samen met mijn lieve man heb ik drie prachtige jongens: Faas (2014), Thije (2016) & Viggo (2021). Ook ben ik eigenaresse van La Louz.

La Louz is als bedrijf geboren vanuit mijn persoonlijke ervaringen. Dit begon met het geven van draagconsulten, groeide verder met babymassage en een zwangerschapscursus. En La Louz zal altijd blijven groeien. 

Ik wil altijd blijven leren en volg regelmatig opleidingen en scholingen. Ik vergroot hiermee mijn kennis en ik ontwikkel mij op persoonlijk vlak. La Louz groeit hier natuurlijk in mee. En al mijn nieuwe ervaringen, kennis en inzichten deel ik graag met jou. 

Want…

Ik ben er ook geweest. Ik was drie keer zwanger, heb 3 kinderen op de wereld mogen zetten én als moeder leer ik nog elke dag. Een weg van vallen en opstaan. Een weg vol uitdagingen.

En geloof me: ook jij kunt die uitdagingen aan!

‘Louz’ is een verwijzing naar mijn naam Milou. En naar het spaanse ‘Luz’, oftewel ‘Licht’.
‘Dar a Luz’ betekent ‘baren’ in het spaans, ofwel letterlijk ‘het licht geven’ aan een nieuw leven. ‘Licht’ staat ook voor ‘lichtheid’, een manier om tegen de zwangerschap, de bevalling en het ouderschap aan te kijken en deze tegemoet te zien.

Mijn zoektocht als mama

Ook bij mij ging niet alles vanzelf toen ik eenmaal moeder was. Ik had zo mijn onzekerheden, wist toen nog niet wat ik nu weet en ook bij mij gierden de hormonen door mijn lijf.

De eerste dagen leek de borstvoeding niet goed genoeg te gaan. Ik liet een lactatiekundige komen en kreeg van haar net even dat stukje bevestiging wat ik nodig had. Ik had een sterk eigen visie op hoe ik het wilde doen; borstvoeding, veel dragen en niet laten huilen.

En toch liet ook ik me leiden door alle goedbedoelde adviezen. Zo probeerde ik weer eens wat anders, maar ontdekte telkens dat het niet goed voelde en kwam weer terug bij mijn eigen aanpak.

Hoe anderen het doen, doet er voor mij niet meer toe. Hoe moeilijk het soms ook is om dit volledig te negeren. Je kunt namelijk ook een hoop leren van hoe anderen hun kindje grootbrengen. Ik ben toch altijd bij mijn eigen gevoel gebleven en leerde luisteren naar mijn intuïtie. Wat vertelt dit aan mij? Daarbij heb ik boeken verslonden (en verslind ik ze nog steeds) en alle beschikbare kennis in mij opgenomen. Uit al deze kennis filter ik nog elke dag datgene wat bij onze opvoeding én bij onze kinderen past.

Door dit alles is ons gezin in balans, gedijen onze kindjes goed en zijn wij ontspannen en blij. En dat gun ik ieder gezin toe. Zodat jouw vertrouwen met de dag groeit en je kindje telkens weer op jou kan vertrouwen!

De 3 kinderen van Milou van Luijk

Mijn CV

De twee oudste zoons van Milou van Luijk

 Mijn CV

In 2009 behaalde ik mijn universitaire bachelor Biomedische Wetenschappen. Dat jaar besloot ik ook om verpleegkundige te worden en een nieuwe weg in te slaan. Na deze opleiding mocht ik mijzelf in 2011 specialiseren tot Kinderverpleegkundige. Ik werkte in diverse kinderziekenhuizen en richtte in 2017 mijn bedrijf La Louz op. Ik begon met de opleiding tot Babyconsulent, zocht een mooie aanvulling als docent Babymassage en werd in dat jaar Draagconsulent

Mijn interesses bleven groeien en ik vond in 2019 mijn purpose in life in de Geboortepatronen. Ik volgde lezingen en de verdiepingsdagen van Anna Verwaal.  In 2021 ben ik gestart met de opleiding tot Placenta Specialist. En ik vervolgde dit met diverse trainingen tot Postpartum Behandelaar in datzelfde jaar, wat ik in 2024 heb aangevuld met een verdiepende opleiding. Inmiddels kun je ook een heerlijke zwangerschapsmassage ontvangen naast mijn zwangerschapscursus Geboortekracht.

Natuurlijk blijf ik mij ontwikkelen, volg ik (bij)scholingen en zoek ik continu verdieping in mijn vakgebied om jou de beste en meest up to date kennis en zorg te kunnen geven! 

Scroll naar boven